Vind de vooraf gecategoriseerde transacties
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je in Agicap begint met het categoriseren van transacties, zal de kunstmatige intelligentie waarop de software is gebaseerd, voorcategoriseringssuggesties doen voor soortgelijke transacties. Dit bespaart je veel tijd ⏰

Om deze pre-gecategoriseerde transacties te vinden, ga je naar het tabblad Rekening in de blauwe banner bovenaan je scherm en klik je vervolgens op het tabblad Pre-gecategoriseerd.

Hier dien je te controleren of de door de software voorgestelde pre-categorisatie correct zijn en deze accorderen door op het kleine vinkje ✔ rechts van de categorie te klikken.

Hiermee kan de AI zichzelf verfijnen. Maar weet wel dat de categorisatie wordt toegepast, zelfs als je niet toepassen klikt. 😉

Voor nog meer snelheid kun je meerdere bewerkingen tegelijk accorderen. Selecteer ze via het kleine vakje links van de transactienaam en klik dan rechts op Pas pre-categorisatie toe.

Als een pre-categorisatie fout is, klik je gewoon op de voorgestelde categorie en selecteer je de juiste categorie. 😊

💡 Goed om te weten: Met pre-categorisatie kun je tijd besparen met betrekking tot terugkerende feeds, maar je kunt ook verdergaan door automatische categorisatieregels te maken.