Aan de slag met Agicap in 5 stappen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier een stappenplan zodat u uw Agicapaccount gemakkelijk kunt opzetten voor het optimaal beheren van uw liquiditeit 🎉

Stap 1: Verwijderen van de schijngegevens

Om de schijngegevens te verwijderen, klikt u op de oranje knop "schijngegevens verwijderen" onder de blauwe banner.

Ter controle van de verwijdering van de schijngegevens, controleer of uw grafiek in het Dashboard op 0 staat.

Is de 0 zichtbaar? Geweldig, stap 1 is klaar! 👍

Stap 2: Creëer uw categorieën

Bepaal wat de uitstroom en instroom van uw kasmiddelen zijn. Hier leest u hoe u uw persoonlijke categorieën aanmaakt!

💡 Tip: U vindt alle informatie m.b.t het verwijderen, hernoemen of zelfs wijzigen van de volgorde van categorieën in het gedeelte Categorieën van de FAQ 😉

Stap 3: Voer uw persoonlijke doelstellingen in

Zodra de boomdiagram en categorieën klaar zijn, kunt u daarna gemakkelijk uw doelstellingen invoeren in de onderdelen cash in en cash out. 👍

💡 Tip: Er zijn meer handelings mogelijkheden binnen dit onderdeel bijv. het wijzigen van objectieven of het definiëren van een herhaling van objectieven. Deze informatie vindt u in het gedeelte doelstellingen van de FAQ!

Stap 4 : Synchroniseer uw bankrekeningen

Door uw bankrekening(en) te synchroniseren, kunt u uw liquiditeit in real time volgen en ze ook rechtstreeks vergelijken met uw prognoses. Verbind uw bank in een paar klikken. 👌

💡 Tip: bij het gedeelte Bank vindt u meer informatie en best practices over banksynchronisatie en bankstromen.

Stap 5: Categoriseer uw banktransacties

Uw boomdiagram is nu up to date. U heeft uw doelstellingen ingevoerd en uw bankrekening(en) aangesloten, super!

De volgende stap is dat u nu enkel nog het algoritme van Agicap moet aanleren hoe jouw transacties het beste kunnen worden gecategoriseerd. 💪

Gefeliciteerd! Je bent nu helemaal klaar voor het gebruik van jouw eigen Agicap software.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de chatbox te zien rechtsonderaan het scherm.