Maak een bevroren kopie van een scenario
Romain Mostras avatar
Geschreven door Romain Mostras
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bevroren scenario's laten u toe de versie van uw voorspelling te bevriezen op het ogenblik van het kopiëren. U kunt dan later uw werkelijke cijfers vergelijken met een bepaalde versie van uw prognose 🔭

Zodra uw bevroren scenario is aangemaakt, zal de voorspelling niet langer evolueren en zult u niet meer in staat zijn het te wijzigen.

🔷 Het creëren van uw bevroren scenario

Om een bevroren kopie te maken van één van uw scenario's, van uw cash flow plan, in de scenario's knop :

• klik op de drie puntjes --- naast de naam van het te gebruiken referentiescenario

• klik op 🔒 Maak een bevroren kopie

• valideren! 🎉

🔷 Specifieke kenmerken van het bevroren scenario

In dit bevroren scenario worden vastleggingen niet gekopieerd of gesynchroniseerd.

KPI's zijn ook niet beschikbaar.

Net als bij de andere scenario's zal het bijwerken van de prognose-instellingen, het schrappen van een bank of het schrappen van een categorie rechtstreeks gevolgen hebben voor de gegevens van het bevroren scenario.

Goed om te weten: Zoals alle scenario's kunt u in het menu van het scenario --- de naam of de kleur ervan wijzigen nadat u het hebt gemaakt 🖍

Het is ook vanuit dit menu dat u uw bevroren kopie kunt verwijderen 🗑