Nieuwe functies in het nieuwe cashflowplan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Intuïtiever en sneller, ontdek een nieuw cashflowplan dat is ontworpen om je dagelijkse business te vergemakkelijken. Ondernemers, boekhouders, financiële managers, fans van nieuwe digitale oplossingen... vind hier de belangrijkste functies die wij hebben ontwikkeld dankzij de enorme feedback die wij hebben gekregen.

✨ Gemakkelijk mijn prognose opbouwen

De grote nieuwe functie: het zijpaneel. Hiermee kun je jouw prognose direct invoeren en hoef je minder te klikken. Wat een tijdsbesparing!

Goed nieuws: het is nu ook gemakkelijker om te onthouden hoe je jouw budget moet opbouwen! Deze zijbalk toont nu immers de oorsprong van je prognose, of die nu handmatig, terugkerend, via een formule of via import werd ingevoerd. 🔥

Snel en eenvoudig: dubbelklik op een cel om de waarde ervan te wijzigen, of het nu gaat om een prognose of een handmatige sleutelindicator. 😎

✨ Bekijk de accumulatie van elke categorie.

Wil je als inkoopmanager weten hoeveel er in het afgelopen kwartaal aan welke leverancier is betaald, zodat je voor het volgende kwartaal betere tarieven kunt bedingen? Goed nieuws: je kunt nu direct en snel zien wat elk van je categorieën (leverancier, klant, ...) vertegenwoordigt over een periode van uw keuze. 🎉

• De accumulatiekolom weergeven

Klik op de ▪▪ Opties knop rechtsboven in de grafiek, en vervolgens op Cumulatieve categorieën tonen.

• De cumulatieve periode wijzigen

Klik op de data die boven in deze cumulatieve kolom staan. Er wordt een venster geopend waarin je op de kalenders kunt klikken om de gewenste periode te selecteren.

🧐 Merk op dat een wekelijkse accumulatie wordt gemaakt van maandag tot zondag!

• Tip: Snel een categorie vinden in de tabel

Wil je snel de regel vinden die overeenkomt met de leverancier in kwestie in je prognosetabel? Een zoekbalk is nu beschikbaar aan de linkerkant, boven de prognosetabel, om de categorie of categorieën weer te geven die je zoekt. 🎁

✨Vergelijk mijn prognoses

Velen van jullie vertrouwen op scenario's wanneer ze strategische of operationele beslissingen nemen voor hun bedrijf. Om de analyse ervan te vergemakkelijken, kun je met een nieuwe pop-up de impact van meerdere van jouw veronderstellingen rond cashflow aan het einde van de maand visueel vergelijken. 👁‍🗨

• De vergelijkingspop-up weergeven

Geef gewoon de curve van het alternatieve scenario weer op de grafiek en beweeg je muis over één van de gekleurde curves. 📈📉

✨ Vernieuw mijn gegevens

Het vernieuwen van je gegevens ging nog nooit zo snel. Er is nu slechts één knop Vernieuw Berekening rechtsboven de grafiek. Met een enkele klik geef je alle vernieuwde formules, alle indicatoren en de btw voor alle rekeningen en over de volledige periode weer op het scherm en nog veel meer! 🚀

• Tips en groot nieuws:

Heeft je boekhouder je het precieze bedrag aan btw doorgegeven dat volgende maand moet worden uitbetaald? Je kunt het nu rechtstreeks in jouw prognosetabel invoeren en bewaren.

Inderdaad, als je handmatig een prognose invoert in je btw-categorie, zal Agicap dit automatisch detecteren. Wanneer je op ‘Berekening vernieuwen’ klikt, biedt Agicap je vervolgens aan om je volledige cashflowplan bij te werken, met uitzondering van de btw. 🤩

💡 Goed om te weten: Dit is nog maar het begin. Jouw cashflowplan blijft evolueren om je de best mogelijke ervaring te bieden!