Weten wanneer de laatste rekeningupdate heeft plaatsgevonden
Weten wanneer de laatste rekeningupdate heeft plaatsgevonden
Gaël Vignes avatar
Geschreven door Gaël Vignes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De rekening wordt automatisch gesynchroniseerd met intervallen van ongeveer 28 uur. 👌

Het is mogelijk om het tijdstip te controleren waarop de laatste synchronisatie van je rekening is uitgevoerd.

Ga hiervoor naar het kleine tandwiel ⚙ rechtsboven en klik vervolgens op Rekeningen en integratie.

De datum en tijd van de laatste update wordt net onder de naam van je rekening weergegeven. 😁

💡 Goed om te weten: je kunt een synchronisatie zelf ‘forceren’ als je nieuwe transacties in Agicap wilt integreren.